Golf Cursussen

Van startende golfer die zijn eerste stappen zet op de golfbaan, tot de ervaren golfers die graag gerichter en effectiever willen oefenen om meer voldoening uit het golfspel te halen. De golfprofessionals van Golf Academy Bentwoud begeleiden je hier graag bij.  Zo raak je steeds beter thuis in het golfspel!

Wij hanteren voor de cursussen de 9-stappen methodiek van de Nederlandse Golf Federatie. Zodoende borgen we een goede opbouw van de lessen en ontwikkeling van jouw golf spel. 

Het tarief voor deelneming aan een golfcursus, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Bij drie deelnemers zijn de kosten € 149 euro per persoon, bij vier deelnemers € 129 euro per persoon en bij vijf en zes deelnemers € 119 euro per persoon. 

Je wordt ingedeeld in een groep van minimaal drie en maximaal zes personen en wij houden uiteraard rekening met je voorkeursdag. De betaling voor de cursus kan via de pin in de golfschool en na inschrijving ontvang je een email met alle informatie over de cursus.  Doe je ook mee? Dan zien we je snel.

Baanpermissie par 3/4 Noordwoud

Introductiecursus

In deze cursus komen de basis aspecten van het golfspel aan bod. Na het volgen van deze cursus mag je al zelfstandig op de Par ¾ baan (Noordwoud) spelen. Deze cursus wordt aangeboden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. De lesfrequentie is 1 x per week een uur les met je groep. Als je met een groep (vrienden of familie) inschrijft, dan kunnen we eventueel de lesdagen en uren aanpassen naar jouw keuze. Het lesprogramma bestaat uit:

Level 1 Baanpermissie wedstrijdbanen

Baanpermissie Cursus

Deze cursus is de eerste stap in het NGF 9-stappenplan en heeft tot doel de golfer een goede basis aan te leren van de verschillende aspecten van het golfspel en regels. De speler zal na deze cursus in staat zijn om zelfstandig de wedstrijdbanen te spelen. De cursus wordt aangeboden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen.  

De lesfrequentie is 1 x per week een uur les met je groep. Het lesprogramma bestaat uit

Level 2

Clubhandicap 54 Cursus

Deze cursus is de tweede stap in het NGF 9-stappenplan en heeft tot doel de golfer beter en daarmee met meer plezier de golfbaan te laten spelen. De speler zal na deze cursus in staat zijn om zelfstandig de baan te spelen met een gemiddelde score van dubbel par. Na het behalen van Handicap 54 mag je op de meeste golfbanen in Nederland spelen.

De cursus aangeboden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen.  De les-frequentie is 1 x per week een uur les met je groep. Het lesprogramma bestaat uit:

Beter leren Golfen

Golf Beter Trainingen

Deze trainingen zijn de vervolgstappen in het NGF 9-stappenplan en hebben tot doel de golfer een goede technische verdieping te geven. Alle spelonderdelen komen aan bod en hebben mede tot doel om vooral minder wisselvallig te golfen. De speler zal na deze trainingen beter in staat zijn om, door de geleerde en ingeslepen technieken, met nog meer plezier de baan te spelen.

De cursus aangeboden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. De les frequentie is 1 x per week een uur les met je groep. Het lesprogramma bestaat uit

Stap 0 - 9

Privé lessen op maat

Met prive lessen heb je de mogelijkheid om op de gewenste dag en tijd zelf je lessen in te boeken in de agenda van je golfprofessional. Vooraf samen je doelen bepalen en trainen in de lesstudio met hulp van alle moderne teaching-tools om je doelen te bereiken. Dat klinkt wel heel aangenaam!